dilluns, 7 de maig del 2012

33 - Via del Pato, 6b / A1+



                                                     Descarrega  ACÍ

                                  


Oberta per: Sergio Farré i Armand Ballard el 21 de novembre de 1994.

Dificultat i longitud: 6b/A1+

Equipament: 7 pitons, 2 espits, 2 parabolts i 4 "long life" (inox). Reunions amb un espit i un "long life", excepte l'última. Reequipada en novembre de 2015.

Material: friends, fissurers, martell i pitons, 5 universals y 2 ves.

Accés: El mateix que per les anteriors, començant a la dreta de les xapes, a buscar un sostre que evita per la dreta.

Descripció: Via que, inclús desprès del reequipament, manté el caràcter dels aperturistes, poc equipada i amb trams que combinen el lliure amb l'artificial en el que serà necessari clavar.
       El peu de via ho trobarem amb una fletxa picada que ens condueix creuant una placa, on trobem un parabolt d'un projecte que va recte, per anar en tendència a la dreta per sota d'un sostre (pitó) i buscant el millor recorregut per arribar a la vira, de la que anirem a l'esquerra a buscar un diedre (parabolt del projecte) que creuant la franja roja va en busca d'una fissura evident al peu de la que trobarem la R-1 (Espit, "long life" i espàrrec de 10 mm. pertanyent al projecte mencionat pel que es interessant portar una xapa i rosca). El segon llarg és el clau de la via que va buscant enllaçar les fissures que trobem en una escalada primer en lliure (que podem apurar més o menys, segons el nivell) i desprès artificial, esta protegida per un pont de roca, 4 pitons y un long life, fins arribar a una vira on trobarem la R-2 (espit i long life). Per l'esquerra d'aquesta i per una fissura en passos d'artificial arribarem a una vira (xapa) de la que creuant a la dreta ens condueix a un diedre ja més fàcil que ens du dalt. Aquesta última reunió haurem de muntar la.




                                                          primer llarg


                                                        primera reunió
                                       
                                          segon


                                          segon
                                      tercer llarg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada