dijous, 17 de maig del 2012

27 - La Yona

                           





                                      Ressenya: la pots descarregar ACÍ


Oberta per:  Ale, Nene i Chamo a primers de maig de 2102.

Dificultat i longitud: 7b i uns 130 m.

Equipament: parabolts.

Material: aliens, friends i tascons.

Accés: el mateix que per les anteriors, comença entre la "Green day" i "la Murciana", just a l'esquerra d'aquesta ultima.

Descripció: Ruta de caràcter esportiu ja que esta practicament tota equipada amb parabolts a excepció de l'ultim llarg. Transcorre per entre varies vies per un pany de roca molt bona amb grans apretons i passos de regleta. Caldrà prestar atenció ja que degut a la proximitat a altres vies (que creua) podem confondre el recorregut si no el tenim clar.

Comença just a l'esquerra de la Murciana, El primer llarg per unes plaques fissurades i amb forats per arribar a la vira i continuar fins el començament de la franja roja de la pared, lloc on esta la reunió. El segon va per una placa prácticament equipada de regletes petites y arrodonides fins arribar al principi d'una fissura, acabada aquesta trobarem la reunió on comença la travessa de la murciana i perteneixent a aquesta ultima. D'aquesta el tercer llarg comença un por a l'esquerra per anar a buscar una fissura desplomada. una volta superada aquesta es junta amb la "aromes de thaglia" de la que aprofita dos pitons, i desprès on la aromes va cap la dreta, seguim recte per arribar a un altra  fissura que una vegada superada y per una vira en la que trobarem uns bolcs anirem en tendència descendent cap l'esquerra a buscar la penúltima reunió de la "Green Day" i ""la Murciana". El tercer i ultim llarg eix un  poc a l'esquerra entre aquestes dues seguint una fissura de dits que caldrà protegir i en la que desprès d'arribar al segon parabolt trobem les majors dificultats. Una vegada aconseguim arribar al tercer i ultim parabolt la dificultat minva sense perdre verticalitat i ens condueix fins dalt.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada